2024-03-26 30 瀏覽
福岡漢堡扒開咗新店喺南昌V walk,對於住喺附近嘅我真係一大喜訊🥹一直好鍾意呢度嘅石燒漢堡。新店裝修明亮,而且抽氣系統都係做得好好👍🏻今次我哋就order咗二人餐,有兩份石燒漢堡,一款丼飯或烏冬,再加埋前菜,湯同飲品🥤好豐富啊!先講石燒漢堡,一份菠蘿煙肉和牛漢堡扒同一份芝士蛋蒜和牛漢堡扒🧀漢堡上枱時係生嘅,自己動手喺熱石上燒,即燒即食熱辣辣,燒嘅時候已經聞到好香,食落去牛味濃郁,正🔥菠蘿煙肉嗰份,因為有菠蘿嘅調劑,感覺清新啲,而芝士蛋蒜就絕對惹味,香噴噴,芝士仲有拉絲添🤤每份漢堡都會有埋蛋,食落去好似韓燒嘅爐邊蛋咁🥰主食我哋揀咗湯烏冬,偏向日式感覺,湯底清甜,油豆腐係烏冬好朋友,絕配🍜仲配咗一碟牛肉片添🐂套餐仲包埋沙律,泡菜同飲品,除咗汽水之外,仲有茶同其他特飲,杯巨峰提子特飲超大杯,食漢堡扒飲真係啱晒!