Veggi Monster一共有7款素食burger揀,我呢個係「黑袍巨人($68)」。材料有portobello製成既burger+cheese+tomato+veggies+mayo。 賣相又靚又夠大份(真心超大個我係食唔哂既😂) 個包做得好鬆軟,portobello唔會過腍,成個burger口感好豐富亦好好味👍🏻 加$18有🍟配自選醬料,炸得好香脆唔會過油! 重點係呢度性價比好高,異於一般標價好高既素食,有時食餐meatless meal都可以好正啊!P.S. 我建議大家食佢可以叫delivery,因為佢係一個burger stand,只有一張極細既圓枱加3張bar櫈,唔會坐得舒服😂
[中上環食lunch新推介!]