2012-10-31 63 瀏覽
用openrice 嘅tablemap book 臺有小食一碟及甜品送,咁朋友就試吓用啦。 佢真係識打返嚟confirm.     去到都見佢張list mark 左openrice.  於是揀左海蜇小食, 點知佢話要印coupon. 吓? 你用ebooking 又要印coupon, 電話confirm 時又吾出聲。 連經理都吾認將,堅持要coupon. 返嚟睇返openrice 完全揾吾到呢個條款囉。個list 得一臺用tablemap 都搞成咁。 第日都費事用。一心諗住試吓佢嘅招牌乳豬,點知平平無奇。個例湯係粉葛煲鯪魚, 完全無火喉可言,又稀又淡,朋友一碗都飲吾晒就吾要。我都未試過喺酒家飲到咁差嘅例湯。個啫啫生菜煲就矜貴啦,$6x 個煲大大不過只有六,七條,我地5 人都總算每人都有一條食到,味道ok 啦。較為好食嘅係薑蔥焗桶蠔。 其餘嘅鹹香骨, 炒麵, 蒸蟹飯 都普普通通,不過不失。成餐飯都毫無興趣影低d 食物,實在無吸引力。以食物及服務來講,整晚感覺非常不好!

一心諗住試吓佢嘅招牌乳豬,點知平平無奇。

較為好食嘅係薑蔥焗桶蠔。

其餘嘅鹹香骨, 炒麵, 蒸蟹飯 都普普通通,不過不失。

成餐飯都毫無興趣影低d 食物,實在無吸引力。

以食物及服務來講,整晚感覺非常不好!

2012-10-29
慶祝紀念