2011-02-07
本身以為會好多人. 所以就打電話去打算book定位..打去book 5點半. 亞姐話walk in 就有位.. 唔洗book wor.5點20分左右就到左..坐左係門口d登到等夠鐘..點知亞姐出黎同我地講.. 可以入去嫁啦=)唔錯bor. 入面真係好少人.. 2-3枱客..環境方面:我覺得可以! 空氣流通. 冷氣又夠地方夠大. 2個人坐4人卡位.不過被編排係離食物枱靠遠位置..拎野食係要行遠d. 但係走動下消化快d都未常係壞事=]餐廳入面既廁所直頭可以比5星...因為真係好乾淨!食物方面:其實我對d燒物反而麻麻.5點幾果時見到d食物就覺得好少款式..仲有好多都係火鍋料..點知到左6點幾. 就發現有好多熟食!比燒物更吸引^^推介燒物: 牛舌.. 牛仔骨.. 雞翼.. 咖哩雞肉..其實好多食物都醃得好入味不過豬肉就偏甜!**多春魚就因為我向來都不吃. 味道如果就不知道了~~-炸饅頭 超讚的xd 加埋煉奶.. 10級享受!!-糯米滋 細細粒 好可愛.. 好煙un. 但係表面太多糖啦! 好甜xd-煎堆 超愛這個! 好有茶樓的水準 唔知係咪新年先有呢??-豆腐花 自己畢ge..見到前面果位女
5點20分左右就到左..
坐左係門口d登到等夠鐘..
點知亞姐出黎同我地講.. 可以入去嫁啦=)
唔錯bor. 入面真係好少人.. 2-3枱客..
環境方面:
我覺得可以! 空氣流通. 冷氣又夠
地方夠大. 2個人坐4人卡位.
不過被編排係離食物枱靠遠位置..
拎野食係要行遠d. 但係走動下消化快d都未常係壞事=]
餐廳入面既廁所直頭可以比5星...
因為真係好乾淨!
食物方面:
其實我對d燒物反而麻麻.
5點幾果時見到d食物就覺得好少款式..
仲有好多都係火鍋料..
點知到左6點幾. 就發現有好多熟食!
比燒物更吸引^^
推介燒物: 牛舌.. 牛仔骨.. 雞翼.. 咖哩雞肉..
其實好多食物都醃得好入味
不過豬肉就偏甜!
**多春魚就因為我向來都不吃. 味道如果就不知道了~~
-炸饅頭 超讚的xd 加埋煉奶.. 10級享受!!
-煎堆 超愛這個! 好有茶樓的水準 唔知係咪新年先有呢??
-豆腐花 自己畢ge..見到前面果位女士毫不留情咁挖左個深坑!
豆腐花係要逐層逐層片.. 才好味的~
** 紅糖旁邊有薑汁. 落左真係好好味~~ ^^
-雪糕 有朱古力同雲呢拿味
朱古力雪糕入面有粒粒的xd 食左2球..
唔好比佢既賣相嚇親.. 如果唔係你會走寶的xd
-豆沙鍋餅 味道唔差. 但係外皮太硬! 仲刮親牙肉tim..
-芒果布甸 可以不試!! 極難食.. 與其話佢係布甸. 不如話係jelly.
-碗仔翅 唔好味的. 可以不試xd
-薯條 炸得耐.. 淋左.. 但係加左千島汁又唔錯xd
-沙律bar 剩係食左粟米同菠蘿; 菠蘿唔係地捫的.. 麻麻><
-3文魚 其實都知道質素1定冇咁好..
食落都可以接受的. 大大塊!!
任飲既得2款: 豆漿同酸梅湯..
豆漿好淡..
不過其實茶都已經足夠了=)
見到佢有白飯.. < 唔知有冇人會食呢?
服務方面:
其實都唔知有咩服務可言.
不過唯一讚賞既係.
鐵板係可以無限次更換的=)
燶左都唔怕^^
食物refill的速度好快!! 次次出去d野食都滿哂=)
下次去食. 1定會試下其他款.
同埋都係1大班人好玩d.
2個人食2個鐘都飽了!
埋單$240! 超抵~~
走果時有好多人等位.
早到果然有著數!!!!