2018-07-04
睇完附近博物館餓到死,要搵地方歇一歇腳,見到呢度仲有Happy hours. 不過好多reserved tables, 搞到要坐旮旯,無風無咩冷氣熱Q到死。唯一抵讚係happy hours 內叫一杯cocktail 可以送french fries 或熱狗,抵到笑 😂 fries無咩特別,但送你一大盆,唔沾茄汁,沾乳豬醬,對外國人黎講應該幾得意幾特別幾有特色風味幾fusion. 熱狗先抵讚,香草靚肉腸,非常juicy,仲加有pickles同辣汁。麵包烤烘過,又熱又脆,好鬼好食。Cocktails 我果杯叫kentucky colada, 如果我無記錯既話,好易入口,但酒精濃度算高,證明無偷工減料 😂 🍸基本上所有cocktails都好甜,同其他pub/bar相比,仲要再甜。另外仲嗌左個buffalo wings, blue cheese 汁濃郁,又夠tabaco,好香濃惹味,鐘意blue cheese 既朋友不能錯過。最搞笑係,餐具成個手術夾咁,最啱比D唔識揸筷子既人用 😂