2024-09-19 118 瀏覽
本身諗住去食間麵檔但中秋假佢冇開🫠 點知塞翁失馬焉知非福 發掘到間地道土耳其野😆😆 好正✨Haydari $68呢個係乳酪配啲薄餅 個乳酪入面有啲芝士 橄欖油咁 我地叫左唔甜 都真係幾酸 🙈個薄餅幾香啲麥味同埋好軟熟 配埋個乳酪就中和返啲酸😆😆 係個好開胃嘅前菜🤤🤤🤤✨Mix Donor Kebab Roll $98呢個卷都幾大條好飽肚👍🏻👍🏻 入面有好多料 肉方面個羊肉味好出 仲痴住少少肥超級香🤤🤤🤤🤤 除左肉仲有菜喺入面balance 返 同埋個醬汁都調得好好 🤤 會想再encore✨Baklava 2pcs $58好好味嘅土耳其甜品! 面頭個酥皮好鬆脆🤤🤤 開心果味好香👍🏻👍🏻 有啲甜 但配埋個茶就啱啱好 為呢餐畫上完美句號🥰🥰 🥛Ayran (Yogurt Drink) $35呢杯野飲係店員推介 話係土耳其嘅飲品 我覺得其實佢就係一杯無添加任何其他野嘅乳酪 好raw都好健康👍🏻總括黎講所有野都好好食 絕對會encore 支持下啲小店🥰🥰 佢環境都佈置得好靚 好多土耳其燈 味道❤️❤️❤️❤️❤️抵食❤️❤️❤️❤️❤️服務❤️❤️❤️❤️環境❤️❤️❤️❤️❤️💰午餐人均~$130(唔洗+1)

✨Haydari $68

✨Mix Donor Kebab Roll $98

✨Baklava 2pcs $58

🥛Ayran (Yogurt Drink) $35

味道❤️❤️❤️❤️❤️
抵食❤️❤️❤️❤️❤️
服務❤️❤️❤️❤️
環境❤️❤️❤️❤️❤️

💰午餐人均~$130(唔洗+1)