2019-06-20 794 瀏覽
話說約左夜晚去中環飲野,本身諗住去食burger,但個friend突然話想食pho,就揾左呢間越南野!係中環出左地鐵都要行一陣,重點係要上山lol 去到門口都有一堆人,好驚要等位,出面又勁熱,好彩唔係等左太耐就有得入!係一間比較細嘅舖頭,我地三個平排坐左一張單邊枱!三個人都算叫得多,又春卷,又串燒,仲有最愛嘅烤越南法包,撈檬,同pho hahahahhaa 三個人都叫勁多😂 再加上每人一杯野飲,個friend叫左牛油果smoothie,我叫左杯passion fruit ge mango shake🤤啲野真心唔錯!平時麻麻串燒,但呢度個啲好味,所有肉都烤得好食!好開心竟然揾到間正嘅新野!