2024-06-25 84 瀏覽
估唔到平日夜晚無咩人行嘅海港城 呢間terrace in seaside竟然可以全場滿座 仲要等位添呀 酥脆雞胸軟骨 雞軟骨炸到好鬆脆 側邊有個青瓜沙律 當汁點嚟食又得 就咁食亦得 牛油果泡菜牛肉炒飯 炒飯有少少辣 但個牛肉好入味 加埋上面個滑蛋一齊食 啱啱好 鍾意重口味就要試下呢個炒飯鍾意淡味就要試松露油炸醬麵 炸醬麵質地有d似烏冬 係幼身個隻 仲好彈牙 鍾意炸醬仲有少少肉碎 不過食唔到有松露香Innisfree Vitamin C Power Up Set 呢個set包一個柑橘窩夫同埋一杯柑橘乳酸梳打 食完就知點解佢叫vitamin C Power Up🤣 因為真係好多柑橘🍊 梳打上面有一大個🍊 窩夫上面又係有成個🍊 食完覺得自己好健康而家叫呢個innisfree set仲有淡班精華送 一set有6小包可以用成個星期ga