2005-08-04 17 瀏覽
今天慶祝朋友生日, 專程到訪, 主要是好評多, 想試試.食物唔錯, 女仔食可能多o左少少. 但其中出名的鴨, 好似中式做法好好多. 南瓜湯好滑.三人都喜歡飲酒, 但第一枝白酒壞o左, 所以退貨. 紅酒選擇不多, 但OK. 另類食店, 有好酒應該較易留客.服務好好, 講o左一次, 阿Sue回電已記得我個名. 雖然佢晚上不在, 但同事在我一入門口已問我有甚麼特別慶祝, 稍後已預備好印有我朋友名字之生日咭. 感覺好好.最後我發覺甜品是朱古力蛋糕而不是火焰雪糕, 我反映, 佢地就立即做一個, 並唔好意思地說因太急, 味道可能有偏差. 我只求氣氛, 已好多謝.埋單連鵝肝及2枝紅酒, 3人約1450, 見無加一, 給了1600. 下次有類同朋友類同目的, 會再來.不過樓下大堂有異味, 但想信佢地都控制唔到.
今天慶祝朋友生日, 專程到訪, 主要是好評多, 想試試.

不過樓下大堂有異味, 但想信佢地都控制唔到.