2024-04-03
復活節爸爸媽媽有假放, 就梗係要帶個女出街威下啦🤗我地去左We Go Mall玩egg hunt 🐣 場內任何食肆消費滿HK$100或以上, 即可免費換領尋蛋Pawty參加證🍝🍕🥗🥘『Set menu for Two』HK$368頭盤係煙三文魚田園沙律, 煙三文魚有兩大塊, 沙律菜好新鮮🥗 湯呢我就揀咗龍蝦湯, 入邊真係有一嚿嚿龍蝦肉👍🏻主菜我揀咗吉列安格斯肉眼扒同埋西西里辣肉腸薄餅🍕肉眼扒都好大塊, 配左個醬汁點黎食好滋味!!! 薄餅個餅底香脆, 料都好足!『夏威夷雞肉薄餅』HK$98因為辣肉腸唔啱阿女食, 叫咗個夏威夷雞肉薄餅, 阿女仲食晒我啲料😂太過分喇!!!『Kids Menu』HK$68兒童套餐有肉醬意粉🍝/ 卡邦尼貓耳朵粉配雞翼薯條🍟仲有果汁同啫喱糖😍一份就滿足晒小朋友所有願望😌凡於🌟3月29日至4月1日🐣期間, 惠顧 Metro Café成人午膳套餐 / 晚膳套餐, 即可免費獲贈👧🏻兒童套餐一份✨°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°都薈廊 @wegomall📍馬鞍山保泰街16號We Go Mall地下G02號舖#MrsLong #hk #Longs
『Set menu for Two』HK$368
『夏威夷雞肉薄餅』HK$98
『Kids Menu』HK$68
都薈廊 @wegomall
📍馬鞍山保泰街16號We Go Mall地下G02號舖
#MrsLong #hk #Longs #influencer #hkmom
#香港美食 #餐廳推介 #hkfoodie #親子好去處 #假日好去處 #香港探店 #foodieshk #hkigfood #tasteofhk #hkfoodlovers #WeGoMALL #WeGoDining #馬鞍山 #WeGoMallHK #馬鞍山美食 #Food #必食推薦 #馬鞍山之友 #復活節 #easter #兒童餐 #kidsmenu