2012-02-25
結婚周年緊係要食好d!之前真係無諗過呢間餐廳會咁full booking...我地已經早半過多月前打去book, 12/2正日已full booking. 為有提前一日啦!去到發現環境一般, 座位距離太近. 去出去入都要好小心, 怕撞到其他枱.但講到食物又真係唔錯~~-長腳蟹: 正常, 同一般hotel buffet 的差唔多.-刺身: 三文魚 (一般, 有邊) , 甜蝦 (好鮮) , 帶子 (好鮮)-生蠔 : 即開的. 好新鮮! 不過瘦左d.- 和牛 : 好味!! 無論係牛排, 一口和牛漢堡 又或 鐵板和牛 都好好味!-鵝肝 : 最推介這個! 真係煎到好香好滑!! 好味到我已沒理會到蛋固醇, 一人吃了4件! 大滿足!!!-牛乳布丁 : 好滑, 唔太甜- 心太軟: 甜品重頭戲!!!師傅好有心畫花~~ 味道唔錯, 朱古力再濃一點會更好!!!其餘還有其他食物, 但一般般啦! 唔能夠每款都好高質數. 本人覺只食以上推介的已夠滿足!
結婚周年緊係要食好d!
之前真係無諗過呢間餐廳會咁full booking...
但講到食物又真係唔錯~~
-刺身: 三文魚 (一般, 有邊) , 甜蝦 (好鮮) , 帶子 (好鮮) -生蠔 : 即開的. 好新鮮! 不過瘦左d. - 和牛 : 好味!! 無論係牛排, 一口和牛漢堡 又或 鐵板和牛 都好好味! -鵝肝 : 最推介這個! 真係煎到好香好滑!! 好味到我已沒理會到蛋固醇, 一人吃了4件! 大滿足!!! -牛乳布丁 : 好滑, 唔太甜 - 心太軟: 甜品重頭戲!!!師傅好有心畫花~~ 味道唔錯, 朱古力再濃一點會更好!!! 其餘還有其他食物, 但一般般啦! 唔能夠每款都好高質數. 本人覺只食以上推介的已夠滿足!