2022-06-21 1244 瀏覽
因為疫情😷的關係,日期改完再改,終於去到了🥰Bread麵包有2款,真是我的大愛,超軟熟,未有湯時已吃了兩個Iberico Serrano Ham, Asparagus and Vine Cherry Tomato 🍅 Salad以頭盤來說,份量都算多,蘆筍新鮮,最愛是車厘茄Boston Lobster 🦞 Bisque Brandy Cream龍蝦🦞味濃,混和忌廉,超滑,仲有好多碎龍蝦🦞肉Slow-Cooked Beef Tenderloin Goose liver Pate Wild Mushroom Sauce原來是慢煮,唔怪之得冇問幾成熟,牛扒juicy,配上一塊少少的鵝肝Pan-fried Sole Fillet Deep-fried Crabmeat Patty Capsicum Salsa試左少少魚,都好味,但覺得牛扒比較出色Chocolate Tiramisu Red Fruit Compote用美味的甜品配上咖啡作結束,一大樂事👩🏻‍🍳 主菜有三款,未去飲前已經選擇好,主人家推介牛,所以幾乎全枱人都選了牛扒,只有老人家選了魚👩🏻‍🍳任飲紅白酒,Enjoy👩🏻‍🍳服務殷勤
因為疫情😷的關係,日期改完再改,終於去到了🥰

Bread
麵包有2款,真是我的大愛,超軟熟,未有湯時已吃了兩個

以頭盤來說,份量都算多,蘆筍新鮮,最愛是車厘茄

龍蝦🦞味濃,混和忌廉,超滑,仲有好多碎龍蝦🦞肉

原來是慢煮,唔怪之得冇問幾成熟,牛扒juicy
,配上一塊少少的鵝肝

試左少少魚,都好味,但覺得牛扒比較出色

用美味的甜品配上咖啡作結束,一大樂事

👩🏻‍🍳任飲紅白酒,Enjoy
👩🏻‍🍳服務殷勤

2022-06-18