2017-03-13 612 瀏覽
轉眼間就又到左星期五,放工後就當然要happy吓!約左朋友去九龍城見面吹水食泰菜,係網上搵左一陣就見到呢間我地未食過既泰國菜,於是今晚就食呢間喇!門口仲有個推廣優惠宣傳,每日都有唔同特別特價,今日係特價炸蝦餅,超正喔!!!!坐低後就叫左咸檸7同龍眼冰飲先,順吓氣,濕濕個口龍眼冰唔係好甜又大杯,都唔錯!咸檸7就無咩特別,同平時飲既差唔多~識食就梗要食今日既$ 1特價泰式炸蝦餅,有成6件都唔少,炸得香口,啖啖都充滿蝦肉香,點上酸酸甜甜的醬汁食就倍感好食到核爆!另外仲叫左個咖哩海鮮脆包盅,主要都係見隔離枱叫左好似幾好食,於是又跟隊叫左,咖哩汁好多,好香有少少辣,海鮮都唔少,有蝦有蜆有青口,煮得入味亦鮮甜,拉開麵包點咖哩汁食就更是正,唔怪得有咁多枱都叫黎食,好彩我都無執輸叫左黎食
轉眼間就又到左星期五,放工後就當然要happy吓!

咸檸雪碧龍眼冰
泰式炸蝦餅