2024-08-30 529 瀏覽
如果得半日假想遠離煩囂,第一時間我會諗到愉景灣!冇乜車,有山有水又冇乜人,但又有好多好正嘅餐廳!望住個海勁chill 🍻如果鍾意食西餐,超級推介Figos ! 啲嘢好味得來大大份,性價比好高!USA Rib Eye 🥩- 肉質鮮嫩多汁,口感唔會過林又冇筋!grill 得岩岩好,有少少炭燒嘅味道,好香🤤平時唔係好食肉嘅媽咪都食到停唔到口!😂 12oz 唔係講笑,都好大塊!Calamari- 超好食,炸粉好薄,每一嚿真材實料,唔會覺得食緊炸粉,尤魚新鮮有口感!讚👍 份量好多!香蝦芒果沙律🥗- 大蝦同蔬菜非常新鮮,芒果好甜,真材實料!House special Pizza 🍕有Smoked ham, sausage, pepperoni, pineapple, onion, mushroom, bell peppers and mozzarella!!超足料,估唔到大size 咁巨型!熱辣辣好味🍹🍹 Cocktail都好好飲, 如果happy hour時間去仲要好抵 !

香蝦芒果沙律🥗- 大蝦同蔬菜非常新鮮,芒果好甜,真材實料!

House special Pizza 🍕