餐廳: JOMO Kitchen & Health Hub
資訊:

2020-11-15 132 瀏覽
冇得飛嘅一年,都要揾個位俾自己唞吓氣,鬆一鬆。搵餐廳嘅時候見到好多人講jomo,weekend 有幾多人..就決定攞假一早去食(順便清假😂),refresh day~~係將軍澳地鐵站出左之後大概都行jor20mins 就到啦,如果唔想行都可以坐小巴入到去~天氣好人都開心啲☺️去到都有唔少人,好彩唔洗等位🤪朋友話咖啡都唔錯~ (哈我唔飲咖🤪)Burger好豐富,豬肉好香加埋隻太陽蛋,成個感覺好滿足全素all day breakfast 都好唔錯,冇肉唔得嘅我都覺得好正Handmade 意粉口感煙韌啲好有飽足感個麵包嘅質感好好食😋大食女仔表示,黎望下天望下海都可以暫時舒緩下冇得去旅行嘅心情,期待下一次🤗
冇得飛嘅一年,都要揾個位俾自己唞吓氣,鬆一鬆。

天氣好人都開心啲☺️去到都有唔少人,好彩唔洗等位🤪
Dirty

朋友話咖啡都唔錯~ (哈我唔飲咖🤪)

Burger好豐富,豬肉好香加埋隻太陽蛋,成個感覺好滿足

Handmade 意粉口感煙韌啲好有飽足感

個麵包嘅質感好好食😋