2020-12-13 2851 瀏覽
武漢肺炎爆緊,限聚令得兩個人,但係條街都仲係咁多人。。。。 咁只可以約一個friend出嚟, 搵間悠閒嘅食個lunch la~ 呢間響上環,見有唔少好評, 就試吓啦~ 果然冇失望一入去坐低,坐得都舒服, 有晒隔板,仲每枱都有支搓手液俾你用~ 佢收嘢執枱仲會噴嘢消毒, 抵讚 佢個自助餐具區都會久唔久去抹, 佢地真係好努力, 響疫市下掙扎,好用心去苦苦經營,都係好好weekend上環區lunch time, 佢都有人幫襯, 唔full, 佢俾menu我嗰陣, 我其實唔係睇menu, 因為見到隔離枱碟salad好靚好吸引, 有salmon, 有avocado..... 所以,我要做嘅就係響menu度搵佢出嚟. 原來佢叫有機牛油果粟米煙三文魚沙律, 佢配set可以揀沙律or薯條,仲有杯嘢飲~ 個friend就揀all day breakfast~ d嘢好快就嚟到, 佢杯hot chocolate有拉花, 好靚呀!!! 個薯條即炸, 好好食~ 我個牛油果三文魚沙律梗係正啦,真係冇揀錯, 好新鮮又好好味, 好大碟, 女仔嚟講唔駛擔心,好夠飽~ 我個friend嘅all day breakfa

個薯條即炸, 好好食~ 我個牛油果三文魚沙律梗係正啦,真係冇揀錯, 好新鮮又好好味, 好大碟, 女仔嚟講唔駛擔心,好夠飽~ 我個friend嘅all day breakfast都好靚, 好多嘢食又好好食~

呢間鋪又唔會催人走,冇人等位, 我地坐響度慢慢食, 慢慢傾, 過一個慢活嘅weekend lunch
薯條 & hot chocolate
all day breakfast