坐落灣仔後街,開咗一段時間一直都深受熟客支持!最近推出了全新的Weekend Brunch ,真係非常抵食,可以任食到平時à la carte menu嘅鐵板墨魚、白酒煮青口、焗芝士蕃茄牛肚、仲有炸雞同白椰菜花天婦羅等等嘅選擇,仲會配埋一份主食,主食重可以加50蚊有埋和牛可以揀!供應時間由12點到四點,120分鐘都只係$288一位!Starter (all you can eat),有埋鐵板燒師傅即場大顯身手親自主理仲可以加多$388任飲香檳🍾️,呢個超抵食嘅優惠都係近排先推出,相信嚟緊餐廳都會非常爆棚!大家記得預約咗先好嚟啊🤭⭐️焗芝士蕃茄牛肚牛金錢肚,好爽口爽滑,上面仲有一隻雞蛋可以撈埋一齊食,增加濃郁滋味!⭐️Chicken Karaage點呢個炸雞真係要同飲番杯🤭外脆內軟,入面啲雞汁爆曬出嚟勁Juicy!超正啊!⭐️Cauliflower Tempura呢個椰菜花天婦羅,真係第一次食!估唔到可以炸得咁香口,而且咬落去好清甜,但白椰菜花比較飽肚🤭大家記得留肚食其他嘢😂不過太好味,所以忍唔住我都食咗兩碟!⭐️Fried cuttlefishà la carte menu嘅鐵板墨魚🦑睇住師傅即

⭐️焗芝士蕃茄牛肚

⭐️Chicken Karaage

⭐️Cauliflower Tempura

⭐️Fried cuttlefish
à la carte menu嘅鐵板墨魚🦑睇住師傅即叫即整,即時上埋鐵板,熱辣辣咁上菜,連平時好少食墨魚嘅,我都同朋友點咗幾碟…😆每一盤嘅份量都幾多,而且非常彈牙爽口,係新鮮嘅墨魚先會有呢個咁鮮甜口感!

⭐️Mussels in white wine broth
單呢個煮青口已經值回票價,每一盤到足料入味,粒粒青口都好新鮮大隻,鮮甜嫩滑感覺真係好似去咗轉巴黎咁🤭

主菜:
⭐️Sukiyaki Sirloin Roll
和牛薄燒,入面重包住金瓶牛蒡,令口感更加清新爽口,和牛唔會太肥,食落一點也不油膩,保持嫩口,外層烤得微焦,配合豐富蔬菜,作為主菜真係好滿足🥰

⭐️ Neptune's Bounty
🎖️最有驚喜同個人極推薦嘅香煎脆鱗魚湯,火候及食材都處理得非常好,鱗魚外層卜卜脆,魚肉嫩滑鮮甜,配料中蜆肉、青口🫒的完美融合,香草引發出更鮮甜富層次的魚湯😋

⭐️Homemade Japanese Gelato
甜品我哋點咗自家製嘅ジェラート(Gelato)
+$18,有兩款唔同口味,點咗一款紅豆同雲呢拿味,口感非常冰涼,紅豆味咬落仲有紅豆粒架🤭
2023-08-12
  • Neptune's Bounty