2017-05-09
一路都有跟男朋友周圍食..但自問無乜推動力去寫食評...今次唔知點解會有衝動寫第一篇~哈哈就當寫下日紀啦!(其實一開始已經寫左一半架啦...以為會有auto save ..唔小心close 左個apps 之後發現係要重寫....一大打擊)星期六同媽咪11:45am到..打開門原來已經full !好彩岩岩有人走! 兩個人order 左 deleux all day breakfast , smoke salmon panini , latte 同 mocha!查實我同媽咪都好細食!初頭以為會食唔哂.. 尤其all day! 但竟然最後食哂 (當然係好好好飽啦...)難怪有comments 話份量細食唔飽!的確!以佢既價位all day 出面真係有大大份而水準又不差!但對我呢d 細食既人份量係ok 既!起碼唔會浪費!只能説偏貴!呢度食物ok !薯餅似岩岩炸好👍我最鐘意panini! 香草包上仲有olive!真係少見!呢度咖啡偏濃味!但拉花技巧需要提升!杯latte 個花似就散咁🙈Ps : staffs 對我地態度非常有禮!
Ps : staffs 對我地態度非常有禮!