2024-09-10
今日去左Aria食weekend brunch😋 慶祝生日Brunch時段分開左兩段時間 有早輪11:30-1:30pm 後輪1:30pm-3:30pm 兩個鐘我覺得係夠食嘅 食物方面就唔算好多選擇 不骨全部都圍繞住意大利食物 頭盤有生蠔🦪 各款芝士同火腿 意大利麵包🥖大蝦沙律 磨菇湯 吞拿魚他他 熱食方面就有烤魚 千層麵 肉丸 烤蔬菜 肉類都有燒牛肉同羊架 個人就覺得一般 主攻頭盤甜品就有多款蛋糕🍰 最signature嘅tiramisu 開心果蛋糕 檸檬蛋糕 特濃朱古力蛋糕 拿破崙 仲有生果朱古力噴泉 Overall experience 都幾好 位於中環california tower 24樓 外景都舒服 性價比各自衡量