2024-09-12
今朝一早洗完牙 諗住食個brunch去做gym 嚟到K11 Art Mall嘅NINETYs 食個brunch 🍽️ 有全日適用嘅menu 同Brunch Board menu 睇咗Brunch Board menu係類似Muji cafe嗰類高級多餸飯 做運動前唔想食太飽 都係揀其他嘢食算🤣 最後我哋揀咗呢度嘅signature NINETYs All Day Brekkie 全日特色早餐 同埋遠近馳名叉燒牛角包漢堡 仲有兩杯嘢飲 matcha espresso latte & espresso tonic 🍽️ 🍳 NINETYs All Day Brekkie 全日特色早餐呢個all day breakfast都幾豐富 有比較common嘅炒蛋、牛油果、羽衣甘藍、煙三文魚、蘑菇、香腸 仲有比較驚喜嘅croffle同叉燒 兩樣都比較罕見而味道都唔錯 croffle充滿牛油香 而叉燒有啲入口即化嘅感覺😂😂 🍔 遠近馳名叉燒牛角包漢堡Burger個包比較特別 係用牛角包 叉燒就比all day breakfast嗰幾片厚 仲有少量沙律菜同炒蛋 餡料太豐富 比較難一大啖咬落個burger度
🍔 遠近馳名叉燒牛角包漢堡
Burger個包比較特別 係用牛角包 叉燒就比all day breakfast嗰幾片厚 仲有少量沙律菜同炒蛋 餡料太豐富 比較難一大啖咬落個burger度 唯有拆件食😛
Matcha espresso latte正常 無太大驚喜 個人覺得espresso tonic 嘅espresso同tonic water感覺唔太夾 都係latte好飲啲🙂↕️