2022-01-09
無得去旅行,唯有行住東薈城既outlet先😌係酒店隔離有好多西式餐廳,大部分都望住海景好chill der 😍-Raw Oysters ($350)賣相雖然吾討好,但勝在夠新鮮(*´∇`*) 生蠔吾厚肉但係十分鮮甜,$350有一打都幾抵食🤤細細隻食一打都吾會好漏呢!-Weekend brunch set ($228)Brunch set 包一個前菜 + 主菜 + 甜品,價格合理, 我地揀左egg benedict ,一份有兩件,pouched egg 配香脆煙肉扒,最緊要有流心蛋黃!😋 另外再有fish & chips , 魚柳炸粉適中,吾會食到成口炸粉,入面既魚肉嫩滑一啲都吾腥👍🏻 而且份量好慷慨,建議同朋友分享呢~甜品仲有chocolate cake , 有脆口餅底既朱古力蛋糕係最好吃的😝
Raw Oysters ($350)
Weekend brunch set ($228)