2022-11-08
之前聽朋友講九龍灣有間日本餐廳 weekend 有做自助餐,見呢日去開買傢俬就去試下。晌Mega box行過去都好快,餐廳樓底好高,採光好好,環境都幾舒服。中間位置就係壽司吧台,師傅就密密手做野。.半自助餐有 90 分鐘食(HKD268),有自選主菜一份,都有成八個選擇。另外可以任食小食、沙律、刺身、炸物、壽司、燒物同飲品,好豐富。放題仲會每人送一隻磯煮鮑魚👍🏻.先來個小食同沙律開下胃口,正常發揮。.主菜揀左三色丼,飯嘅份量晤多,呢樣反而幾好,可以留返位置食其他.刺身拼盤擺得幾好睇,我地叫左七款,都好新鮮,而且師傅都好厚切。.壽司即叫即整,有十款選擇,壽司飯唔算大粒。仲有燒物同炸物,叫左三文魚頭,魚皮燒完好香脆仲啖啖肉,不過係限量供應架。串燒竟然有免治雞肉棒,都幾高質。炸物必點雞軟骨,好惹味👍🏻仲有個炸紫薯餅,超甜。店員細心,叫可樂會俾埋冰,包凍呀🫰🏻我地叫左1 round多小小,大家都抱住個肚走。
先來個小食同沙律開下胃口,正常發揮。
壽司即叫即整,有十款選擇,壽司飯唔算大粒。
店員細心,叫可樂會俾埋冰,包凍呀🫰🏻
我地叫左1 round多小小,大家都抱住個肚走。