2011-05-12 4 瀏覽
以前住在LA時一間常去的餐廳在香港有分店了。為什麼這樣難吃?!完全不能和美國主店相比。今天和朋友各叫了----一碟龍蝦湯:$90味道不夠濃,焗蟹蓋: $190 冇乜特別,算不難吃也不美味Salad: 招牌沙律只是普通沙律加千島醬Prime rib: Lawry's cut 7 成熟,結果係九成熟。又乾又硬最差係沒有牛肉味,只覺自己很用力去咬一塊肉!A glass of diet coke : 好味!!!!吾似係汽水機出的。Bread: crunchy and hot 吾錯服務態度:satisfactory埋單: 2 人要$1,6XX (冇叫酒飲)Really A Disappointment!!!好彩我用American Express 白金信用卡簽賬獲半價優惠。香港實在很多好好味的餐廳,大家想用千幾元吃一個晚飯的話,千祈不要浪費在這間Lawry's !
今天和朋友各叫了----
一碟龍蝦湯:$90味道不夠濃,
焗蟹蓋: $190 冇乜特別,算不難吃也不美味
Salad: 招牌沙律只是普通沙律加千島醬
Bread: crunchy and hot 吾錯
服務態度:satisfactory
埋單: 2 人要$1,6XX (冇叫酒飲)
2011-04-22
  • Bread