2024-09-10
長大後忙裏偷閑的一喘息也變得奢侈今日揀咗間餐廳個名好寫真簡單一句喺度做乜?出嚟食個飯傾吓偈呀。可能都會成為大家嘅救命鐘🤪今次推介呢間西餐廳提起山林道既 喺度做乜=====================🏠餐廳位置都算方便喺佐敦地鐵站D出口行大概3分鐘就會見到喺山林道一轉上去三四個舖位📋餐點選擇一行三人叫咗兩個餐餐廳好貼心咁比多一份餐湯同餐包人人都有份食餐湯每日都唔一樣今次係粟米湯配蒜蓉包嚟之前仲有爆谷俾大家食住傾偈🍿我哋叫左1️⃣明太子軟殼蟹意粉基本上去親西餐廳有呢一個combo 我都會試,軟殼蟹份量唔吝嗇,亦做得香脆可口,意粉醬汁足夠,而且好掛話,每一注意粉都食到滿滿嘅明太子粒粒👍🏻2️⃣美國牛肋骨配蜜糖燒汁牛肋骨係偏牛仔骨既做法,份量亦足夠,唔會太肥,口感唔錯,配菜都有誠意,係唔叫澱粉質但又會食得飽肚嘅選擇,薯蓉用紫薯蓉感覺再健康多一啲,唔錯!甜品我哋叫咗開心果麻糬牛角窩夫食起嚟有啲驚喜,而且個感覺係好夾好食嘅上邊有條細細的蜜瓜味雪條仔低B朋友玩咗好耐🤣但個味道又出奇地夾鹹鹹甜甜 窩夫亦新鮮麻糬口感好好食 好似食緊一嚿嚿迷你糯米糍係一個好好既收尾份量足夠三個人分啱啱好!坐坐吓傾傾吓又坐咗三
今日揀咗間餐廳個名好寫真
簡單一句喺度做乜?出嚟食個飯傾吓偈呀。
可能都會成為大家嘅救命鐘🤪
我哋叫左
1️⃣明太子軟殼蟹意粉
2️⃣美國牛肋骨配蜜糖燒汁
甜品我哋叫咗開心果麻糬牛角窩夫
食起嚟有啲驚喜,而且個感覺係好夾好食嘅
上邊有條細細的蜜瓜味雪條仔
低B朋友玩咗好耐🤣但個味道又出奇地夾
鹹鹹甜甜 窩夫亦新鮮
麻糬口感好好食 好似食緊一嚿嚿迷你糯米糍
係一個好好既收尾
份量足夠三個人分啱啱好!
坐坐吓傾傾吓又坐咗三個鐘😂😂
進入咗時間黑洞要即刻返屋企趕工🤪