2022-08-01
今日晏就個陣經過見到呢個好似酒桶嘅西餐係門口見到今個星期嘅menu都好似好吸引 就入左去試,晏就lunchset唔洗收加一頭盤今個星期係西班牙蕃茄凍啫喱,啱夏天同埋都比較少見,但食得太快唔記得影相最後揀左乾炒蒜片蝦乾蟹膏鮮蝦意大利粉,大概等左十幾分鐘就有野食,一上枱就見到有幾隻大蝦係上面,意粉原來用左蟹油去炒食落好香口,入面仲蝦乾配埋一齊食,咸香感更加出入仲有甜椒,洋蔥所以食落唔會覺得油膩Lunch set 係包埋餐飲,但估唔到呢到有coldbrew coffe果斷就叫左,同事仲介紹埋今次用左咩咖啡豆,話係比較偏花香,甘草,檸檬嘅豆飲落都同佢介紹嘅一樣,coldbrew cofffe就要加$8