2011-10-31 35 瀏覽
星期日超懶中午十二點先起身。想買靚靚手表所以去咗海港城。本來想去翡翠食, 但係過咗一點...真係無可能有位....老公佢係麵包精, 唔係pizza就係burger. 上次梨海港城食咗pizza,所以今日就burger啦!1:30pm只得兩pair人等! \\(^o^)// 等十分鐘就有位啦! 第一次梨, 裝修都好cute, 美國style。我叫咗個 Salmon Burger - Atlantic Salmon, Avocado, Red Onion, Arugula(rocket), Zesty-Cayenne Tartar Sauce on a Onion Bun - $72 三文魚、牛油果、紅洋蔥、火箭菜、檸檬辣椒塔塔醬乃洋蔥包。三文魚煮到半生熟-好食, 雖然個tartar sauce唔辣同可以酸D不過整配搭唔錯! 好食~老公要 Classic Burger Combo with fries and strawberry milkshake(我飲 ;P) $128, milkshake + $25. Classic burger has beef patty, lett

第一次梨, 裝修都好cute, 美國style。
American style
Salmon burger

老公要 Classic Burger Combo with fries and strawberry milkshake(我飲 ;P) $128, milkshake + $25. Classic burger has beef patty, lettuce, tomato, onion and mayo in it.牛肉、生菜、蕃茄、洋蔥及美乃滋醬+薯條+草莓奶昔。
薯條可以要胖或瘦薯條 - 老公要咗胖的。牛要半生熟。老公加咗芥末醬同蕃茄醬。 佢話"Perfect”!

草莓奶昔-我個人唔鐘意, 佢太thick啦, 我鐘意多D奶小D雪糕。8oz? 好似太小器啦! 美國D奶昔最細都16oz啦!!!

因為我食到一半佢個包先到,隻手太油啦放棄咗影相。

有D貴但係一個好食既burger我地俾錢都俾得心甘情願。美中不足係佢地唔記得我地D飲料, 同個waiter講佢好似我咁-未訓醒?行路雙腳拖地, 令人感覺唔係咁好, 好似唔想做咁。所以service扣分。
2011-10-30
10 分鐘 (堂食)
American style
Salmon burger