2023-11-15 40 瀏覽
Wish you a Mamaday記住,期望越大,失望越大⋯雞翼配蜜糖芥茉炸單邊雞翼搭配蜜糖芥茉醬,香甜而帶微辣。雞翼外皮炸得金黃酥脆,雞肉保持鮮嫩多汁,無令人失望。好邪惡嘅鹹蛋牛油果蟹肉比薩咩叫減肥傳統嘅pizza獨特地加入鹹蛋、牛油果同蟹肉嘅元素,創意十足。餅底酥脆,鹹蛋咸香,牛油果口感滑順,而蟹鉗嘅蟹肉鮮美,除咗增添豐富口感,仲製造出精美嘅視覺效果。蠔梗係要炸外層嘅麵衣炸得酥脆金黃,內裡嘅蠔肉鮮嫩多汁。即使經過煮炸,仍帶出海洋風味。搭配上酸甜醬料,令炸蠔加添清新。有蟹Go 又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁面意大利扁面以大量蟹膏同蟹肉為材料,非常滋味。扁面麵條煮得彈牙,蟹膏和蟹肉嘅鮮味滲入麵條中,令意大利扁面保持濕潤,但卻唔會過於油膩。你今日飲咗益力多柚子沙冰未啊?益力多柚子沙冰,散發新鮮柚子香濃味,營造出一種清新酸甜口感,而冰沙口感爽滑,令人非常愉悅涼快。熱情的沙漠熱情的沙漠其實係熱情果焙茶。熱情果嘅酸甜同焙茶嘅濃郁,帶來一種獨特嘅風味。熱情的沙漠令人有一種喺休閒時光品味茶道嘅體驗同感覺。
Wish you a Mamaday

記住,期望越大,失望越大⋯雞翼配蜜糖芥茉

好邪惡嘅鹹蛋牛油果蟹肉比薩咩叫減肥

蠔梗係要炸

有蟹Go 又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁面

你今日飲咗益力多柚子沙冰未啊?

熱情的沙漠