2018-05-22
自助式餐廳,園林風坐得都舒服,又有大電視睇!天氣無咁酷熱可以坐外面吹風,停單車都可能得?蟹肉墨汁意大利粉小蕃茄酸酸地嚟開胃啦!小蕃茄痴住蟹肉又酸又少少鮮咁。$75既蟹肉份量足嫁啦,有貼住意粉,有一舊入口有點感覺咁!蟹肉有微鮮味,意粉厚厚。意粉痴住啲芝士粉,cheese/milky點!蘆筍都幾多,好翠綠帶青味。白洒汁扒鮮帶子意大利粉呢個意粉實在太健康啦,食落去嗰啲帶子係鮮鮮,但煮到有啲老。佢呢個意大利粉有啲蘆筍,仲有啲小蕃茄添,啱晒我呢啲減肥嘅人食呀!而意粉,佢軟硬度適中,容易符合鍾意唔同硬度意粉嘅人,如果大家想食啲健康啲嘅嘢食,都可以叫呢個餐,不妨一試㗎!Lunch set配$18既熱飲,加$3凍飲。仲有加錢其他飲品,餐湯,甚致甜品。但運動完就唔好咁heavy啦。甘菊茶,綠茶🍵甘菊茶🍯好強勁甘菊既花香,飲完一啖。口都有留香味,清清熱也不錯!綠茶🍵無糖綠茶正,我覺得比甘菊清新。每款茶包好有心寫住泡幾多分鐘有味點!
蟹肉墨汁意大利粉
白洒汁扒鮮帶子意大利粉
甘菊茶,綠茶🍵
甘菊茶🍯
好強勁甘菊既花香,飲完一啖。口都有留香味,清清熱也不錯!
綠茶🍵
無糖綠茶正,我覺得比甘菊清新。
每款茶包好有心寫住泡幾多分鐘有味點!