2024-11-11 600 瀏覽
依間位於鵝頸橋附近嘅cafe係我最近既愛店🫶🏼。啱曬想去文青cafe 打卡,chill住過一個朝早/下晝但又唔鍾意排隊嘅大家🥳。🥗All day breakfast $118個大啡菇有驚喜,面頭舖滿芝士🧀,然後入面竟然仲有啲煙肉碎做點綴🥓,成個菇既口感勁豐富。薯餅脆得嚟唔會好硬,係有薯仔味既薯餅。🍳黑松露炒蛋比利時班戟 $55依碟野一送嚟就聞到個炒蛋有好濃黑松露味🤤,切落都唔易散,係炒得好嘅蛋🥚。班戟好鬆軟🥞,俾嘅份量有成三塊,都唔小🤩,個牛油🧈香配埋個蜜糖🍯,食落就係滿足嘅感覺😋,大推!成個環境俾人既感覺好放鬆~~工業風既裝修,同好舒服既梳化🛋️,要我全日坐喺度都冇問題🥹。同埋佢係pet friendly既cafe,所以成日都會有主人帶埋佢隻狗仔打卡🐶。而我雖然冇養狗,但見到啲狗狗好悠閑咁坐喺度都會有種好療癒既感覺✨。🕰️營業時間:0800-1800(星期一全日休息)

🥗All day breakfast $118

🍳黑松露炒蛋比利時班戟 $55

🕰️營業時間:
0800-1800(星期一全日休息)