2015-08-22 1759 瀏覽
Happy Friday lunch特地係Oldish book左枱,聞說這裡的裝修很特別,確實,一入門口就俾內裡的環境所吸引 店內分別有四個本地品牌售賣其貨品,有衫,飾物,皮製品等等,全部都好靚好特別!! 可惜價格set得太高啦。。。講番食物,這裡的份量是一般餐廳的2倍,一個女仔完成食唔曬一份卡邦尼意粉,煙肉亦都係比其他餐廳多3-4倍,意粉醬味道不錯,很濃郁,但食到尾聲就覺得好漏,就算未完全飽都已經漏到食唔落啦唔好睇杯美式咖啡細細杯,它比S和P兩間連鎖咖啡店的咖啡出色多了!!! 它不苦不澀亦不酸,口感如絲般滑,飲落醒神之餘,還有種很『舒服』的感覺呢份真的不得了,可能只有男生先可以清到碟,仲要抱住個肚走。腸仔煙肉薯餅茄汁豆等等都是預製品,只可以說味道正常,麵包(似是意式麵包)暖暖的,帶dd咸味,炒蛋估計用了大約四隻蛋來炒,很滑,成碟最值得推介的就是炒蛋!!雖然價錢有點貴,但份量其實足夠兩人share, 咁就抵番啲啦~

卡邦尼意粉,美式咖啡

all day breakfast