2012-09-18
XTC 買一球送一球嘅電子優惠券今個月到期,上次去希慎廣場時無食到,因為人嗰間得好少味道,今日黎Lcx 影叮噹,突然醒起碼頭呢邊有間分店,正好影完相就過黎買 , 都幾多人o係度試緊味, 我以前都係咁 xdGelato 其實唔係幾arm我食,太軟身同太重奶味,不過因為佢有好多特別味道,而且間中都有新口味推出,以前喺呢頭返part time 都經常幫襯,最深刻係焦糖香蕉味,好味但甜得好過分,仲有奶茶味,好香濃但同樣過甜,食完一定要飲水。今日試味試左蕃茄味,好清淡嘅茄味,幾得意。而正式買就揀左兩球雪芭,因為夜晚仲要同家人食生日飯,怕雪糕食兩球會太膩。1.紅桑子味~ xtc 嘅雪糕食落好軟滑,無乜感覺到啲冰,有啲似杰身嘅smoothies ,紅桑子味接受到嘅叫香甜,有人會覺得似藥水,我鍾意佢嘅酸味,好溫和,大啖滑入喉嚨都唔會令人咪眼縮膊,味道鮮明濃厚,一小球已足以享受。2.石榴味~清新石榴味,只有少許甜,較紅桑子味有冰感,而且內含果肉,份外清怡,佢嘅淡剛好調和返紅桑子味嘅濃郁,食完都無咁口渴## 買一送一優惠後,為$15一個,認真抵食!下次再有優惠券以供下載,亦不能錯過。
XTC 買一球送一球嘅電子優惠券今個月到期,
上次去希慎廣場時無食到,因為人嗰間得好少味道,
今日黎Lcx 影叮噹,突然醒起碼頭呢邊有間分店,
不過因為佢有好多特別味道,而且間中都有新口味推出,
紅桑子味接受到嘅叫香甜,有人會覺得似藥水,我鍾意佢嘅酸味,
~清新石榴味,只有少許甜,較紅桑子味有冰感,