2017-03-20
好yeah,TKO有茶木呀唔駛出去先有得食初時聽朋友講。。。茶木差左不過新開無耐,TKO嘅餐廳大部分來來去去都食個啲,咁俾個機會要試下先知係咪真11點半,啱啱開門,所以等人帶我入去坐都好快有位但我需要一張bb 櫈俾我仔仔,但睇來職員少少亂,都有啲不知所措,幾個人一齊商量諗俾邊個位俾我好,之後坐低見到有人想入來食野,餐廳職員捧住野食叫人等陣,再多幾個人係度等位,就放低野食去帶位,唔知係咪門口負責安排坐位嘅人未返工定放假呢?叫左個lunch set ($66) ,野飲+$9叫左杯珍珠奶茶前菜點左豬耳,都唔係好麻辣啫,不過得幾條,唔多夠喉主食揀左麻醬手撕雞同埋魯肉飯,唔算好特別,份量剛好夠飽,如果好肚餓或大胃口嘅人,應該唔夠飽然後+$18點多個開心果cake,個全名唔太記得,不過係lunch set menu有㗎開心果味唔太突出,中間有少少橙肉個餅底好硬,唔可以用叉去食到個底,分開食就得,仲諗住開心果同橙肉加餅底一齊食都唔得,唔知係咪雪得太耐賣唔出,所以咁呢?
唔駛出去先有得食
初時聽朋友講。。。茶木差左
11點半,啱啱開門,所以等人帶我入去坐都好快有位