2021-08-10
🍴🍽🍴🍽🍴🍽🍕🍕🍕🍕🍕 🍴🍽🍴🍽🍴🍽-🥢12” Gorgonzola & Apple Pizza 藍芝士蘋果薄餅🆙-Pizza餅底比較薄身,面頭有藍芝士同蘋果片蘋果幾清甜,中和咗比較濃味嘅藍芝士😍食落好fresh,食多兩件都唔會滯-🥢12” Vegetarian Pizza 綠色主義薄餅 🆙 🥦-一心諗住嚟食藍芝士Pizza,所以對menu上面其他Pizza無抱好大expectation但呢個Pizza好食嘅程度我覺得拍得住藍芝士Pizza😆酸酸甜甜嘅蕃茄醬配埋好重鹹香嘅芝士香口得嚟又清爽-🥢Porcini and Ham Rigatoni with Truffle Oil 松露油牛肝菌火腿大通粉 🆙-松露油好香好濃郁🤤🤤🤤大通粉都煮得飲硬適中,不過配料唔算多但整體真係好出色,食哂成碟都意猶未盡😍-🥢Carbonara Bucatini 煙豬肉忌廉飲管粉 🆗-Carbonara好重忌廉味,creamy得嚟幼滑但無乜蛋香🤭賣相都麻麻地不過飲管粉口感好得意表面似普通意粉但其實中間係空心,食落煙煙韌韌咁-🌟評價 𝗥𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴𝘀🌟食物 𝗙𝗼𝗼𝗱 9/10環境 𝗘𝗻𝘃𝗶𝗿𝗼𝗻𝗺𝗲𝗻𝘁 8/10服
Pizza餅底比較薄身,面頭有藍芝士同蘋果片
蘋果幾清甜,中和咗比較濃味嘅藍芝士😍
食落好fresh,食多兩件都唔會滯
但呢個Pizza好食嘅程度我覺得拍得住藍芝士Pizza😆
酸酸甜甜嘅蕃茄醬配埋好重鹹香嘅芝士
香口得嚟又清爽
松露油好香好濃郁🤤🤤🤤
大通粉都煮得飲硬適中,不過配料唔算多
但整體真係好出色,食哂成碟都意猶未盡😍
賣相都麻麻地不過飲管粉口感好得意
表面似普通意粉但其實中間係空心,食落煙煙韌韌咁
🌟評價 𝗥𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴𝘀🌟
食物 𝗙𝗼𝗼𝗱 9/10