2019-04-18 97 瀏覽
今日經過銅鑼灣希慎,本來諗住食個tea,但已經四點幾,六點又約左fd食飯,所以就諗住食少少野。經過5樓,見到有間yogurt店叫Smile,比佢地個廚櫃吸引左,因為有好多唔同款既yogurt,而且個招牌有種好朝氣勃勃既感覺。餐牌有超過12款唔同既yogurt配撘,亦都可以自選款式,但太懶嘅關係就係12款裏面揀左一款。我就揀咗Fruity Fruity,基本上全部都係水果topping,有一小塊日本嘅清甜蜜瓜,中間有藍莓同士多啤梨隔住,令到杯yogurt好有層次感,最頂係一個紅莓味既sobet,成杯Yogurt甜得來又帶點酸,感覺好fresh,材料充足嘅關係我覺得$66都接受到,極力推薦

2019-04-07
5 分鐘 (堂食)
下午茶
  • Fruity  Fruity