Yum
2022-05-14 18 瀏覽
環境:鋪頭係逸東酒店foodmall ☺️ 成個foodmall行文藝裝修☺️喺香港少見有裝修嘅foodcourt特色: superdon 店如其名,主賣日式丼飯😆有刺身丼有熟食丼,幾多選擇。另外凡惠顧丼飯可以以優惠價加配小食。我今次食咗溫泉蛋牛油果吞拿魚腩蓉丼同溫泉蛋醬燒牛肉丼同以優惠價加購咗日式餃子溫泉蛋牛油果吞拿魚腩蓉丼;牛油果熟度啱啱好,入口creamy 即溶,另外記得加豉油Wasabi ,加完口感非常似三文魚架🥰溫泉蛋醬燒牛肉丼有無人好似我咁對溫泉蛋不能抗拒,吉爆溫泉蛋見到蛋汁緩流入飯裡面,真係非常治癒。另外蛋汁可以令到飯粒變得更加濕潤順口。配埋醬燒濃味牛肉片一齊食好好食日式餃子$12有三隻幾抵食,煎得香脆,而伴碟有以柚子調製嘅醬汁,沾上食非常解膩

同溫泉蛋醬燒牛肉丼同以優惠價加購咗日式餃子

溫泉蛋牛油果吞拿魚腩蓉丼;