2014-03-24 2821 瀏覽
又到情人節!早左一日預訂呢度同一班姊妹慶祝我都係用Tablemap book 我之前一直都覺得好方便、但近幾次用發現有樣好大既問題:就係唔知道有咩招牌菜要預訂左先有得食! 正因為甘、我今次就錯過左呢度既啤酒雞、好飲恨啊!大家記得下次去食既話、如果想食啤酒雞、要至少提早一日預訂啊我們四個女仔一共叫左三樣野、諗番起食唔到啤酒雞都唔算大損失!因為如果食左、真係咩都唔洗食呢度既野份量好大、好適合大夥兒黎食呢度既餐牌圖文並茂、正!1. 雜錦海鮮鍋齋睇個名唔知有咩料嫁、不過見好多其他食評好多都有、未試下囉!真係好大鍋!好多粉絲竟然連午餐肉同腸仔都有!真係好雜錦2. 芝士玉子燒正!唔係情迷玉子既我賣花讚花香…一定要試下!咬落去d芝士流晒出黎……係未好想試??!係未係未?可惜一共只有五舊…定六舊?總之我食得一舊!好念念不忘啊!諗起都流口水(尤其呢個收工時刻)3. 海鮮芝士年糕哇!個份量真係好勁呀!好值個價錢!一睇個賣相已經好吸引、成層芝士係上面、有蝦同青口不過真係有點辣!飲品方面、我叫左Rice Punch 其實完全唔知咩黎嫁、我都係試下咋!但係唔好飲職員托野要小心點啊!最後臨食完時、聽到巨響、一個侍
又到情人節!
早左一日預訂呢度同一班姊妹慶祝

大家記得下次去食既話、如果想食啤酒雞、要至少提早一日預訂啊

呢度既野份量好大、好適合大夥兒黎食

呢度既餐牌圖文並茂、正!

1. 雜錦海鮮鍋
竟然連午餐肉同腸仔都有!真係好雜錦
2. 芝士玉子燒
3. 海鮮芝士年糕
不過真係有點辣!
職員托野要小心點啊!最後臨食完時、聽到巨響、一個侍應將個銅(有湯既)倒晒落地、仲搞到同事成身都係
成個鍋熱辣辣、倒完落地仲不斷冒煙!本來佢倒瀉果個位有個食客坐係度、後來佢搬左去裡面坐、佢都大叫好彩、如果唔係兜頭淋晒落佢度……

未食完已經好期待下一次光顧  一定要試到啤酒雞啊! 真係要拉大隊黎食、先可以試多點唔同野!情人節六百幾蚊埋單真係抵到爛!
2014-02-14
慶祝紀念