2021-05-05 33 瀏覽
如果要講comfort food一定係炸雞/ burger + fries! 今次就同friend去左試burger joys!芝士牛肉漢堡 $109 (跟餐+$41 包飲品及薯條)男朋友就試左芝士牛肉漢堡 呢個麵包好鬆軟 仲用左牛油煎香個包 側邊好脆好好食! 塊burger肉味好濃郁!! 加埋D配菜成個包好大個 要好大啖先食到全部野🤣雜菌蘑菇芝士漢堡 $89 唔係太好牛既我就呢個burger ! 以為會用大啡菇做burger 點知原來係用左四種蘑菇切碎再加入香料整成既burger !!! 即刻好impressed🤣 而呢個burger就配千島醬 中和左芝士既油膩感☺️要encore !!Cajun fries自從係five guys食過cajun fries就次次去到邊都想食🤣呢度係用幼薯條 即叫即炸 同埋份量都好慷慨🥰🥰不過如果可以再多D粉就好喇!

芝士牛肉漢堡 $109 (跟餐+$41 包飲品及薯條)

雜菌蘑菇芝士漢堡 $89

Cajun fries