2010-07-31 23 瀏覽
突然好想食喇沙,又經過尖沙咀,就試一試哩間個名咁得意既餐廳啦!坐低之後發覺間餐廳都幾寬敞,今日出面條街咁熱,一坐入嚟都覺得幾舒服,waitress們又好快手地送上水及餐牌,很有禮貌地同我地介紹兼落單,第一印象都OK!咁D野食又點呢?咖喱喇沙麵: 配料過隱,沙葛釀料 (原來係魚肉加沙葛, 連腐皮炸), 好香口,要幾十蚊架, 不過真係幾好食,我真係食晒成碗。椰漿飯: set得好精美,配料多, 兩樣野都好快上檯。不過此椰漿飯有D辣! 唔太啱我!!上左2杯野飲,荔枝汽水, 龍眼奶蜜冰...好似唔夠喉咁, 於是試多一個網上熱讚的香啡包..真係好好食!! 入面好香牛油味, 出面脆卜卜, 好香咖啡香味, 真係值得一食!!整體來說,也是一間我會再食的餐廳

上左2杯野飲,荔枝汽水, 龍眼奶蜜冰...

整體來說,也是一間我會再食的餐廳

2010-07-30
午餐