2010-11-03
黎過好多次啦, 之前亂咁叫黎食. 不過自從上次個印度客黎左, 提議左點食, 再番兜黎食我上左癮既MASALA DOSA 洋蔥薯仔烤餅MASALA DOSA咪睇佢成塊野,好似好大...其實我一個人可以食得曬. 最重要係入面PAT薯仔蓉。一路搣少少DOSA, 一路揩D薯仔蓉黎食, 好好味. 不過要提醒, 會有D油, 頂唔順油既朋友, 免叫.但真係會係一個損失.DAHI-PURIWAITER介紹食, 話我地香港人好多鐘意食佢WOR, 幾得意丫, D YOGHURT 凍凍地,冚住D薯仔同有D好似脆餅物體. 似甜品多D雖然.NORTH THALI SET好多人都介紹過, 唔駛多講. 抵食餐!! 有飯, 餅仲有甜品, 共冶一爐(係一TRAY) (不過真係好X甜) 一定要講係左邊第2 兜綠色PAT野, 盡量唔好掂啦, 唔係好岩香港人食架. 食完好SATISFIED, 下次又要再食過.P.S. 印度人習慣食晚飯食得晏,想唔同佢地逼, 8點前黎食啦
MASALA DOSA
DAHI-PURI
NORTH THALI SET
食完好SATISFIED, 下次又要再食過.