2021-05-09 45 瀏覽
今日去尖沙咀食野,今次搵左一間食蒙古野既,都係第一次食入到去感覺都好有蒙古FEEL,佢係半自助餐形式,出去簡野食時候必須帶上口罩同餐廳提供既手套👍依度可以自己簡薄餅底,職員都有推介邊D比較有口感/脆,之後就自己簡食物材料醬汁落去,款式都係有好多選擇,之後就將個完成品比師傅焗個薄餅,突然間自己變左一個薄餅師傅咁😆整完出黎,唔知係唔係自己簡材料既關係,估唔到真係幾好食(9分)😋😋😋佢果個自己簡配料黎比師傅炒既粉麵的確幾有FEEL,同因為配料醬汁方面都係自己簡所以味道都唔會差得去邊,另外仲有師傅即場切蒙古羊肉當日有兩個部位,其中有一個部位都幾唔錯(8分),食物方面唔算係勁多,但係勝在有得整有得食🤤甜品方面都係比較小,另外職員服務都唔錯,講解得詳細👍*Nomads*地址:尖沙咀金巴利道53-59號地下A室

*Nomads*
地址:尖沙咀金巴利道53-59號地下A室