Zizizi 係一間紋身店+cafe corner,嚟呢度可以一邊聽住滋滋滋紋身嘅聲音,一邊飲咖啡食蛋糕,真係好特別嘅體驗啊!Cafe corner主要提供蛋糕、bagels 同飲品,由於紋身工作進行中,所以唔可以太嘈吵,盡量保持安靜啊~好適合靜靜地睇下書,享受下慢活。雖然我係平日到訪,但係全場都坐滿晒呀,要去嘅話建議早少少🤏LOTUS BISOFF CHEESECAKE 焦糖餅芝士蛋糕$48香濃嘅芝士蛋糕配搭lotus 餅同埋焦糖醬,好邪惡啊,口感有層次~另外仲好想試蜂蜜蛋糕🍰可惜我去得晏已經賣晒,唯有下次再試。HOJICHA LATTE 日本焙茶鮮奶$45焙茶味非常濃郁,充滿日式風味,配搭鮮奶又順滑,重點唔會好甜~EIN SPANNER 維也納咖啡-奶啡底 $50好少飲到呢一款咖啡,咖啡濃,同上面嘅奶油都幾配合。

雖然我係平日到訪,但係全場都坐滿晒呀,要去嘅話建議早少少🤏

HOJICHA LATTE 日本焙茶鮮奶$45

EIN SPANNER 維也納咖啡-奶啡底 $50
好少飲到呢一款咖啡,咖啡濃,同上面嘅奶油都幾配合。