2010-12-28
之前BOOK左位12點, 結果遲到12:10才到, 好彩冇人. HAHA....所以即刻有位.枱面有樽水. 好彩問清楚, 先知原來有FREE WATER(仲要係熱的), 唔使俾錢開樽水飲.因為朝早食左BREAKFAST BUFFET, 所以唔多肚餓.上食物前一人一個豬仔包(FREE) 好食. 熱又脆, 真係好食. 但食完飽左一半6個人叫左5樣野:燒乳鴿2只: 最唔好食. 唔知係唔夠入味, 定係佢地既特色. 我覺得唔夠味. 但碟底有好多深色既汁(但D汁都係冇咩味, 唔多識形容, 因為色似豉油但有豉油味, 又唔夠咸味, 但又有DD檸檬味, 奇奇怪怪). 但食得出只乳鴿係新鮮的, 因冇雪味. 唔通專登唔整0甘咸等你食到原味?非洲雞(少辣): 好食. 好香. SIZE 大乳鴿少少. D肉好滑. 唔會鞋. 雖然我唔食辣, 但我都覺得辣得好食. 個汁爸爸用來點個豬仔包清碟!煏牛利: 一碟得3片. 但係好食. 好林, 好入味. 個汁又好味. 最衰自己一早食晒個包啦. 用來點汁就正了!焗骨飯: 豬扒好得,香鬆軟滑! 個飯我個人就唔鐘意了. 因為個飯焗得太勁, 硬晒, 食到CLOCK CLOCK 聲.
6個人叫左5樣野:
葡汁焗時蔬: 一般. 沒有特別.
埋單MOP722. 只乳鴿太貴了. 要差唔多MOP120只.下次可以唔叫乳鴿.