2023-08-08
炎熱嘅夏天 真系好岩食榴槤同芒果😍呢間澳門既人氣甜品店 本地人都大推‼️每次經過都要去食👍🏻佢哋款式多樣 最緊要喺價錢平香港接近一半 一定要收藏😛 全部真材實料 份量十足 過去澳門一定要同一大班朋友過去試吓🥰💓原隻榴槤椰皇子一上枱朋友們就急住影相🔥滿滿既榴槤蓉起椰皇面層 勁香濃榴槤味 入面有椰青布甸同椰青啫喱粒‼️每一啖都充滿椰子同榴槤味 而且價錢都係$50左右 香港邊度搵到⁉️🤣💓原隻芒果椰皇子因為我唔食榴槤的 就叫咗佢哋另一款招牌👍🏻香甜嘅芒果 再加埋椰青布甸同椰青啫喱粒 食落清甜涼爽 夏天食一啖真係好滿足🤣💓招牌榴槤班戟 💓開心果芒果QQ班戟呢兩款真系必點‼️喺香港嘅甜品舖我都好鍾意食 不過價錢貴之餘又細份 呢度完全滿足我貪心嘅心態🤣奶份又便宜 芒果QQ班戟 裏面嘅餡料有開心果cream、勁厚切芒果及軟糯麻糬 每一啖都好有層次感🥰榴槤更加唔使講 就嚟連塊皮都包唔住榴槤餡 只可以話係榴槤同芒果控嘅天堂‼️💓榴槤小奶凍 💓招牌楊枝金撈加芋圓奶凍面層有大量榴槤肉 動L動L~榴槤嘅香甜配上椰皇奶凍嘅冰爽 口感食落香滑好滿足👅💓燒汁烤雞翼 💓蟹肉蟹子意大利面當日四五點過去 諗住食返個下午茶 叫左幾款
💓原隻榴槤椰皇子
💓原隻芒果椰皇子
💓招牌榴槤班戟 💓開心果芒果QQ班戟
💓榴槤小奶凍 💓招牌楊枝金撈加芋圓
💓燒汁烤雞翼 💓蟹肉蟹子意大利面
當日四五點過去 諗住食返個下午茶 叫左幾款人氣小食 雞翼嫩滑多汁 而且啖啖肉~
蟹肉意大利麵都系佢地既招牌 濃郁既忌廉汁 再配埋滿滿既蟹肉同蟹子 口感極滿足😛