2008-08-23 477 瀏覽
幾好味呀, 不過有幾樣想食o既野都冇, 如豬耳沙律,燒沙甸魚同一個唔記得佐個名o既甜品個人推介: 他他魚柳 (雖然依個並唔係葡式食物, 但佢整得唔錯呀! 個魚醃得好好味, 個batter厚度o岩o岩好, 雖然個tartar sauce 無 relish另外佢o的main course都會跟埋飯或薯條同沙律, 可以唔駛再叫飯 (佢menu度冇寫的, 要注意)Service 我地o既就有個老闆同一個伙記. 老闆幾nice, 會周不時問o下你o的野好唔好食呀覺得點呀, 但o個個伙記就木口木面, 同埋唔知係我地講野細聲定係佢撞聾, 同佢講親乜佢都『o下』你一聲唔算貴, 平均一個人$110度 (我地六個人食佐$656), 無加一, 但要注意佢o的牛油呀麵包呀計錢的 - 麵包$10一籃 (好似有5塊) / 牛油$5一舊

唔算貴, 平均一個人$110度 (我地六個人食佐$656), 無加一, 但要注意佢o的牛油呀麵包呀計錢的 - 麵包$10一籃 (好似有5塊) / 牛油$5一舊 [其實都算係咁o架喇, 唔加一, 去食中菜都起碼$5一位茶啦, 好多時都加埋一喎]
  • 他他魚柳
  • 豬耳沙律