2011-03-26 21 瀏覽
琴日夜晚食左火龍mama之後就諗住去試下想試左好多次...但係都係食唔到ge保健牛奶公司...一去到有4枱客...心諗d野食應該都ok, 咁就叫左一個雙皮燉奶同燉蛋la, 黎同個陣, 一如我所料, 雙皮燉奶係鄒皮ge, 燉蛋都ok ge個樣, 點知一食落去好失望, 雙皮燉奶冇奶味, 又唔滑, 都唔知係度食緊d咩咁, 燉蛋太甜la...不過就好有蛋味..但係我都係唔鐘意!!!唉......失望!! 順帶一提...我琴日去食野ge時候, 有一枱唔知係唔係伙計d親戚, 食左好多野, 又自己攞水又自己攞野食, 但係冇見佢有比過錢!!可能呢d就係舊式食店ge"傳統"la!!!
2011-03-25
$18 (宵夜)