2023-04-29
話說果日帶住一個極壞心情去澳門。。。(親人突然離世)。。。淚崩。。。傷心。。。送完親人最後一程。。。心情點差。。。雖然完全冇胃口。。。點都要食d嘢咖。。。於是。。。又去返一間可以令我放鬆一下嘅小店,老闆同老闆娘一見到我隻眼腫晒,就問我發生咩事,佢哋真係好好人,不但冇催我嗌嘢食,仲聽我講傷心事,兼且慰問我。。。好感動。。。多謝你哋🙇喊完,心情終於一d放鬆,於是。。。又亂咁嗌嘢食啦,首先又叫咗隻羊架,老闆娘攞出嚟,嘩!好大隻,超級juicy,唔羶,好嫩滑,肉醬千層麵焗得啱啱好,芝士好香,而且肉醬唔會好鹹,炆牛尾仲好食過上次,個汁收水收得啱啱好,好好食,多謝老闆娘賣晒巨型魷魚沙律,特登整一份俾我,新鮮即整好fresh又鮮甜,味道一流。對唔住,飲咗你哋咁多支黑啤,失禮晒🙇🙇🙇(特別鳴謝老闆、老闆娘俾我特別情況特別order半份餐)咁有人情味嘅小店咁有人情味嘅老闆夫婦就係好難得♥️♥️
淚崩。。。
傷心。。。
送完親人最後一程。。。
心情點差。。。
雖然完全冇胃口。。。
點都要食d嘢咖。。。
對唔住,飲咗你哋咁多支黑啤,失禮晒🙇🙇🙇
(特別鳴謝老闆、老闆娘俾我特別情況特別order半份餐)
咁有人情味嘅小店咁有人情味嘅老闆夫婦就係好難得♥️♥️