(非會員)
新年假期到澳門一日遊, 夜晚諗住食番餐好的萄國菜, 就諗住近近地去哩間公雞食晚飯。雖然店內裝修好似好有萄國特色,但哩間餐廳二樓的侍應服務態度超差,兩個侍應都白鴿眼,落落下單走左去,野食都未叫完,唔好意思都無講一聲就走左去,隔左一陣先返來再落ORDER。我地叫咗個蒜蓉牛扒、豬手炒飯、魚柳炒飯、唔知咩煲雞,除左豬手炒飯外,其他食落去凍兼無味,份量超少,個牛扒好似石頭咁硬。豬手炒飯等左半個鐘先來,其間問侍應點解咁耐,但得到一個等於無答的答案。上牛扒果陣仲上少咗炸薯條,又要等成十五分鐘,因趕船諗住打包個薯條上船食,點知果侍應話,D薯條好少JAH BOR,嘩,BEAR一聲,我心諗你地自己上少左薯條仲唔俾人打包,態度仲咁差。一間服務態度咁差的餐廳,食龍肉都無味LA,更何況食物沒有水準沒有特色,佢個價錢簡直唔值,去茶餐廳都好過佢,食一次都嫌多。