2010-02-21 29 瀏覽
室內還境寬敞,整潔,重有香港電視睇。之前一晚打電話來訂枱,想訂埋燒豬,老闆說不用訂,一定有貨,點知我地嚟到佢又話賣晒,失望。因為我們是第一枱客,所以餸菜上得好快,又夠熱!餐前麵包很好吃,不過要五蚊一個就比較貴喇。忌廉焗馬介休 -- 魚很滑,加埋忌廉一齊煮,好香好香,係咸咗少少啫。葡國雞飯 -- 好味道!啲雞焗完都唔會鞋,多肉汁又入味,飯焦重好味!燒豬手 -- 最欣賞的一道菜,肉質一啲都唔乾重好林,雖然有好大塊豬皮,都唔會油油咁,咸味啱啱好,之前食過啲豬手會好咸。一隻份量5-6個人食最好。炸蝦餅 -- 一定要試,外面的麵包糠炸得很酥脆,餅內的涵料呈忌廉狀,咸咸甜甜的,很特別。六個胃口細的人,埋單$644,份量唔係太多,我覺得貴咗少少,去澳門食地道菜價錢應該可以再抵啲。
室內還境寬敞,整潔,重有香港電視睇。

因為我們是第一枱客,所以餸菜上得好快,又夠熱!

餐前麵包很好吃,不過要五蚊一個就比較貴喇。

燒牛仔骨
燒豬手 $150
忌廉煮馬介休
葡國雞飯 $85 (細細煲)
2010-02-19
燒豬手 $150
忌廉煮馬介休
葡國雞飯 $85 (細細煲)
  • 燒豬手,葡國雞飯