2016-03-17 6434 瀏覽
話晒都係五星酒店,早餐一定有保證!對不起,錯晒。西式食物唔夠多元化,hams 得一兩種又無註明是什麼肉。沙律菜也是一兩種,份量太少,紫椰菜太硬,而且有沙律沒有檻欖油和黑醋。乳酪是獨立包裝的小盒,籽類又唔夠,乾果欠奉,conflick 唔脆兼太硬。芝士,無註明係乜芝士。奄列,無味,濕的。中式方面,最正常係蒜香排骨、白粥。點心!哇!如果這是外國人第一次食點心,我估佢呢世都唔會再食第二次!蝦餃的皮,又厚又粘,蝦又細,味又怪,勉強吞下。腸粉,粉很怪,不像天然,是預製食物。食左都頂住,消化唔到。最受歡迎係湯麵。生菜、肉絲、豆卜⋯⋯ 清湯。仲衰過車仔麵檔。最驚訝是香草焗蕃茄,蕃茄是蕃茄仔,未切,無入味之餘勁酸!酸過醋。有幾味印度咖哩,無試。甜品竟然無葡撻,咁算點!?在酒店buffet 無當地著名食物!鬆餅值得食,最ok這個,但連丹麥餡餅都無,可是餅師水平有限。牛角包,無試。但我見到個餅師用手拎-_-#咖啡,不錯。我覺得個廚一定係唔識西餐。連中餐都做得衰過茶記。我覺得佢哋唔重視餐飲業務。員工倒也很友善。
話晒都係五星酒店,早餐一定有保證!

對不起,錯晒。

有幾味印度咖哩,無試。

咖啡,不錯。

我覺得個廚一定係唔識西餐。連中餐都做得衰過茶記。

我覺得佢哋唔重視餐飲業務。

員工倒也很友善。
$175 (早餐)