2023-05-23 634 瀏覽
如果你鍾意bloody Mary 飲血腥瑪麗,又鍾意食生蠔🦪,仲有🉐️聽歌live music 仲要彈琴🎹歌手有啲似張學友,咁你就要一定嚟到澳門倫敦人酒店入面嘅瑞吉酒吧 St. Regis bar 🤩🤩我同朋友都係die hard 🩸 🩸 Mary 粉絲,去到邊度都一定要飲唔同款式嘅瑪麗而今次咁啱搵到呢間兩年倒新酒店入面有😍即刻飛嚟試,原來David 碧咸同時間都係到住緊喎!我哋試咗三款唔同味道嘅,每款都係一個國家城市名,不過主打最精彩就係當地叫東方瑪麗 Maria do leste 非常特色,嚟嘅時候有龍蝦味嘅葡式蛋撻配合要自己調教有中式麻椒味嘅東方瑪麗,非常之鍾意🤤🤤我哋仲嗌咗兩打生蠔,味道新鮮爽口再加上有三國語言嘅靚歌🎤🎤聽同埋唔記得講酒吧嘅小食有三款:薯片,Popcorn and 勁好食紅椒花生 🥜我哋開心到差啲唔記得咗要趕船🤪🤪🤪🤪